În stoc

Faina de secara T130 500g

Faina bogata in fibre cu calitati nutritive, excelenta pentru prepararea de turta dulce.

SKU: 3380390122405 Categorie: Etichetă:

Descriere

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 500g
Descriere produs: faina de secara Primeal macinata prin metoda Borsa. Este mai sanatoasa si mai gustoasa decat faina de grau, imbunatateste digestia si diminueaza chiar sansele de aparitie a diabetului sau bolilor cardiovasculare..
Ingrediente: secara*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: in panificatie , este folosita cel mai adesea in amestec cu faina de grau pentru a da un gust mai rustic ( de tip „pâine de tara” ). Fara alte adaosuri este utilizata in fabricarea de turtei dulci.
Alergeni: contine gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Agricultura Franta
Certificator: FR-BIO-01
PRIMÉAL – una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor

Informații suplimentare

Grasimi

2g din care acizi grasi saturati 0.3g

Carbohidrati

68.7g din care zaharuri 4.6g

Proteine

7.9g

Fibre

10.2g

Sare

0.01g

Valoare energetica la 100g

1457 kJ adica 345 kcal

Quick Comparison

SettingsFaina de secara T130 500g removeAmestec organic pentru paine de tara 500g removeFaina integrala de spelt 500g removeDrojdie maia de spelt 100g removeFaina de quinoa 500g removeFaina alba de grau T65 1Kg remove
Imagine
SKU338039012240533803800276973380390133401338038007086033803901314073380390126304
Rating
Preț
Stoc

5 în stoc

12 în stoc

36 în stoc

25 în stoc

5 în stoc

60 în stoc

Disponibil5 în stoc12 în stoc36 în stoc25 în stoc5 în stoc60 în stoc
Adaugă în coș

DescriereFaina bogata in fibre cu calitati nutritive, excelenta pentru prepararea de turta dulce.Amestec bio special pentru prepararea painii de tara cu aroma si gust inconfundabil dat de hrisca si taratele de ovaz din compozitie.

Faina de Spelt (Alac) macinat cu pietre de moara, contine proteine si fibre si poate inlocui total sau partial faina de grau in paine sau panificatie. Speltul este un stramos al graului.

Produs de tip maia din spelt - stramos al graului care nu a fost modificat genetic, folosita impreuna cu faina de spelt pentru paine rustica.

Faina de quinoa fara gluten cu continut ridicat de fibre si proteine folosita pentru ingrosarea sosurilor sau in panificatie in amestec cu faina de grau.

Faina alba de grau utlizata de preferinta pentru copturi, produse de patiserie si specialitati de paine (paine cu masline ... ).

ContentCaracteristici: produs bio Gramaj: 500g Descriere produs: faina de secara Primeal macinata prin metoda Borsa. Este mai sanatoasa si mai gustoasa decat faina de grau, imbunatateste digestia si diminueaza chiar sansele de aparitie a diabetului sau bolilor cardiovasculare.. Ingrediente: secara* * ingredient provenit din Agricultura Ecologica Recomandari de utilizare: in panificatie , este folosita cel mai adesea in amestec cu faina de grau pentru a da un gust mai rustic ( de tip "pâine de tara" ). Fara alte adaosuri este utilizata in fabricarea de turtei dulci. Alergeni: contine gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Tara de origine: Agricultura Franta Certificator: FR-BIO-01 PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.Caracteristici: produse bio Gramaj: 500g Descriere produs: hrisca si taratele de ovaz dau originalitate acestei paini care se potriveste oricarui tip de mancare. Ingrediente: faina de grau T80*, Faina T65 Borsa (macinata special pentru a mentine bogatia nutritionala a graului), tarate de ovaz*, sare marina, seminte de in brun*, hrisca*, drojdie maia de secara deshidratata* * ingredient provenit din Agricultura Ecologica Recomandari de utilizare: perfect pentru painea facuta manual sau la masina de paine. Pur si simplu adaugati drojdie sau drojdie bio. Pentru a obtine o paine bine crescut si parfumat, utilizati drojdie bio Priméal special adaptata pentru fabricarea de paine de casa . Detalii reteta pe partea din spate a ambalajului. Alergeni: contine gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Tara de origine: Agricultura UE/non UE Certificator: FR-BIO-01 PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare. Via Naturalia – un magazin bio pentru intreaga familie

Caracteristici: produse bio
Gramaj: 500g
Descriere produs: Spelt (Alac) macinat prin procedeul de macinare Borsa (cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Procedeele conventionale elimina partea externa a bobului si odata cu aceasta o mare parte din nutrienti.
Tipul unei faini caracterizeaza continutul de minerale al acesteia. In functie de aceasta i se atribuie o cifra de la 45 la 150. Cu cat numarul este mai mare cu atat faina este mai inchisa si mai bogata in minerale.
Ingrediente: spelt integral*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: se utlizeaza pentru inlcuirea totala sau partiala a fainei de grau si in particular pentru panificatie.
Alergeni: contine gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Franta
Certificator: Ecocert FR-BIO-01
PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Caracteristici: produs natural
Gramaj: 100g
Descriere produs: drojdie realizata din spelt ce permite realizarea impreuna cu faina de spelt de paine 100% din spelt, cu o culoare caracteristica painii rustice.
Ingrediente: Drojdie de spelt *100%, inactiva, provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata
*78% din ingrediente provin din Agricultura Ecologica
Utilizare:amestecati 25 g de drojdie de spelt cu 500 g de faina , cu sare (20 g / kg de faina) si cu apa calduta. Framantati cu mana (sau electric) timp de circa 5 minute si lasati sa se odihneasca acoperit timp de o jumatate de ora. Dupa aceea reluati rapid framantarea aluatului. Formati painici si lasati-le sa se odihneasca timp de 45 -60 minute.Preincalziti cuptorul fixand termostatul la 7-8 si coaceti timp de 35-45 minute. Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia tradionala.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros ,departe de lumina. Dupa deschidere plicul de drojdie se mai poate pastra timp de cateva ore in absenta umiditatii.
Tara de origine: Franta
Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase!

Caracteristici: produse bio, produs fara gluten, provenit din comertul bio-echitabil
Gramaj: 500g
Descriere produs: faina cu continut ridicat de fibre si proteine, macinata in Franta
Ingrediente: Quinoa real*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: se utlizeaza pentru i ngrosarea sosurilor sau in amestec cu faina de grau (in proportie de 20%) pentru panificatie si patiserie.
Alergeni: 0
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Bolivia
Certificator: Ecocert FR-BIO-01
PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Caracteristici: produse bio
Gramaj: 1000g
Descriere produs: faina este obtinuta prin procedeul de macinare Borsa (cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Procedeele conventionale elimina partea externa a bobului si odata cu aceasta o mare parte din nutrienti.
Tipul unei faini caracterizeaza continutul de minerale al acesteia. In functie de aceasta i se atribuie o cifra de la 45 la 150. Cu cat numarul este mai mare cu atat faina este mai inchisa si mai bogata in minerale.
Ingrediente: grau moale*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: se utlizeaza de preferinta pentru copturi, produse de patiserie si specialitati de paine (paine de masline ... ) .
Alergeni: contine gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Franta
Certificator: Ecocert FR-BIO-01
PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Weight0.60.60.60.1250.61.1
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi

2g din care acizi grasi saturati 0.3g

Carbohidrati

68.7g din care zaharuri 4.6g

Proteine

7.9g

Fibre

10.2g

Sare

0.01g

Valoare energetica la 100g

1457 kJ adica 345 kcal

Grasimi

2.6 g din care acizi grasi saturati 0.4g

Carbohidrati

68.2g din care zaharuri 1.9g

Proteine

10.5g

Fibre

5.1g

Sare

1.7g

Valoare energetica la 100g

1477 kJ/ 349 kcal

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g