În stoc

Faina alba de grau T55 – pentru patiserie 1Kg

Faina produsa cu pastrarea tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Utilizata mai ales pentru pentru preparate cu textura lejera si pufoasa: briose, clatite, sufleuri.

SKU: 3380380055324 Categorie: Etichetă:

Descriere

Caracteristici: produse bio
Gramaj: 1000g
Descriere produs: faina este obtinuta prin procedeul de macinare Borsa (macinare cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Procedeele conventionale elimina partea externa a bobului si odata cu aceasta o mare parte din nutrienti.
Tipul unei faini caracterizeaza continutul de minerale al acesteia. In functie de aceasta i se atribuie o cifra de la 45 la 150. Cu cat numarul este mai mare cu atat faina este mai inchisa si mai bogata in minerale.
Ingrediente: grau moale*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: se utlizeaza de preferinta la patiserie pentru preparate cu textura lejera si pufoasa: briose, clatite, sufleuri.
Alergeni: contine gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Franta
Certificator: Ecocert FR-BIO-01
PRIMÉAL – una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor

Informații suplimentare

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsFaina alba de grau T55 - pentru patiserie 1Kg removeFaina integrala 5 cereale 1Kg removeFaina de hrisca 500g removeFaina de secara T130 500g removeDrojdie maia de spelt 100g removeAmestec pentru paine din 5 cereale 1Kg remove
Imagine
SKU338038005532433803800240473380390121408338039012240533803800708603380380055348
Rating
Preț
Stoc

53 în stoc

32 în stoc

15 în stoc

5 în stoc

25 în stoc

10 în stoc

Disponibil53 în stoc32 în stoc15 în stoc5 în stoc25 în stoc10 în stoc
Adaugă în coș

Descriere

Faina produsa cu pastrarea tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Utilizata mai ales pentru pentru preparate cu textura lejera si pufoasa: briose, clatite, sufleuri.

Faina din 5 cereale bogata in fibre si proteine ideala pentru prepararea painii rustice tip "paine de tara".

Faina bogata in fibre si proteine, cu calitati nutritive deosebite, utilizata la producerea de turte bretone sau paine (in amestec cu faina de grau).Faina bogata in fibre cu calitati nutritive, excelenta pentru prepararea de turta dulce.

Produs de tip maia din spelt - stramos al graului care nu a fost modificat genetic, folosita impreuna cu faina de spelt pentru paine rustica.

Rustic si parfumat acest amestec este potrivit pentru a crrea o paine de tara
Content

Caracteristici: produse bio
Gramaj: 1000g
Descriere produs: faina este obtinuta prin procedeul de macinare Borsa (macinare cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Procedeele conventionale elimina partea externa a bobului si odata cu aceasta o mare parte din nutrienti.
Tipul unei faini caracterizeaza continutul de minerale al acesteia. In functie de aceasta i se atribuie o cifra de la 45 la 150. Cu cat numarul este mai mare cu atat faina este mai inchisa si mai bogata in minerale.
Ingrediente: grau moale*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: se utlizeaza de preferinta la patiserie pentru preparate cu textura lejera si pufoasa: briose, clatite, sufleuri.
Alergeni: contine gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Franta
Certificator: Ecocert FR-BIO-01
PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Caracteristici: produse bio
Gramaj: 1000g
Descriere produs: faina ideala pentru prepararea painii rustice tip "paine de tara"
Ingrediente: grau integral*, secara integrala*, orz integral*, orez integral* si ovaz integral*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: se utilizeaza pentru legarea sosurilor si pentru a da un gust specific biscuitilor. In amestec cu faina de grau va imbogati retele de produse de patiserie sarate si dulci.
Alergeni: contine gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Agricultura UE
Certificator: FR-BIO-01
PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Caracteristici: produs bio Gramaj: 500g Descriere produs: faina macinata in Franta, foarte bogata in fibre si proteine Ingrediente: hrisca integrala* * ingredient provenit din Agricultura Ecologica Recomandari de utilizare: in panificatie , este folosita cel mai adesea in amestec cu faina de grau pentru a imbogati din punct de vedere nutritiv painea. Fara alte adaosuri este utilizata in fabricarea de turte bretone. Alergeni: poate contine urme de gluten si lupin Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Tara de origine: Agricultura Franta Certificare: FR-BIO-01 PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.Caracteristici: produs bio Gramaj: 500g Descriere produs: faina de secara Primeal macinata prin metoda Borsa. Este mai sanatoasa si mai gustoasa decat faina de grau, imbunatateste digestia si diminueaza chiar sansele de aparitie a diabetului sau bolilor cardiovasculare.. Ingrediente: secara* * ingredient provenit din Agricultura Ecologica Recomandari de utilizare: in panificatie , este folosita cel mai adesea in amestec cu faina de grau pentru a da un gust mai rustic ( de tip "pâine de tara" ). Fara alte adaosuri este utilizata in fabricarea de turtei dulci. Alergeni: contine gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Tara de origine: Agricultura Franta Certificator: FR-BIO-01 PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Caracteristici: produs natural
Gramaj: 100g
Descriere produs: drojdie realizata din spelt ce permite realizarea impreuna cu faina de spelt de paine 100% din spelt, cu o culoare caracteristica painii rustice.
Ingrediente: Drojdie de spelt *100%, inactiva, provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata
*78% din ingrediente provin din Agricultura Ecologica
Utilizare:amestecati 25 g de drojdie de spelt cu 500 g de faina , cu sare (20 g / kg de faina) si cu apa calduta. Framantati cu mana (sau electric) timp de circa 5 minute si lasati sa se odihneasca acoperit timp de o jumatate de ora. Dupa aceea reluati rapid framantarea aluatului. Formati painici si lasati-le sa se odihneasca timp de 45 -60 minute.Preincalziti cuptorul fixand termostatul la 7-8 si coaceti timp de 35-45 minute. Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia tradionala.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros ,departe de lumina. Dupa deschidere plicul de drojdie se mai poate pastra timp de cateva ore in absenta umiditatii.
Tara de origine: Franta
Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase!

Caracteristici: produse bio Gramaj: 1000g Descriere produs: faina ideala pentru prepararea painii rustice tip "paine de tara". Parfumata si bogata in seminte(in si floarea soarelui). Ingrediente: Faina de grau*T65 , faina de secara*, fulgi de ovaz*, mei*, orez*, seminte de in brun*, seminte de floarea soarelui* sare marina, drojdie maia de secara deshidratata* Total 5 cereale 91% * ingredient provenit din Agricultura Ecologica Recomandari de utilizare: perfect pentru painea facuta manual sau la masina de paine. Pur si simplu adaugati drojdie sau drojdie bio. Pentru a obtine o paine bine crescut si parfumat , utilizati drojdie bio Priméal special adaptata pentru fabricarea de paine de casa. Detalii reteta pe partea din spate a ambalajului. Alergeni: contine gluten. Poate contine urme de lapte Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Tara de origine: Agricultura UE. Fabricat in Franta Certificator: FR-BIO-01 PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.
Weight1.11.10.60.60.1251.1
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi

2g din care acizi grasi saturati 0.3g

Carbohidrati

68.7g din care zaharuri 4.6g

Proteine

7.9g

Fibre

10.2g

Sare

0.01g

Valoare energetica la 100g

1457 kJ adica 345 kcal

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g