Guma de Guar fara gluten 60g

Guma de Guar fara gluten 60g

3380380064517

Agent de ingrosare bogat in fibre pentru preparare la cald si rece a sosurilor, toppingurilor sau patiseriei fara gluten.

Caracteristici: produs bio, produs fara gluten
Gramaj: 60g
Descriere produs: agent de ingrosare folosit la rece si la cald. Produs garantat fara gluten
Ingrediente: guma de guar*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: folosita la rece guma de guar permite ingrosarea instantanee a sosurilor de fructe , supelor de legume, a sosurilor lichide de tip topping, a placintelor de legume care nu necesita gatire. Folositi 2% din greutatea de lichid folosit pentru o textura adecvata unui topping.
Pentru utilizarea la cald se amesteca cu faina fara gluten, aducand luminozitate si moliciune copturilor si patiseriei fara gluten. 2% de preparat din greutatea fainii folosite este suficienta pentru a obtine un miez de paine aerat (1g corespunde la aproximativ o jumatate de lingurita).
Sfaturi de utilizare pentru realizarea unei paini fara gluten se gasesc la interiorul etichetei
Origine: Agricultura India. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).
Via Naturalia – un magazin bio pentru intreaga familie.

Grasimi (lipide)
0.6g din care acizi grasi saturati 0.2g
Carbohidrati (glucide)
1g din care zaharuri 0.9g
Proteine
5.7g
Sare
0.006g
Fibre
88.3g
Valoare energetica la 100g
842kj sau 209kcal

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).
Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara.

Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)

No reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri, doar pentru a urmări vizitele pe site-ul nostru. Nu stocăm nici un detaliu personal.