În stoc

Faina de cocos bio 450g

Produs bio cu indice glicemic scazut, bogat in fibre si proteine, poate fi consumata de catre diabetici, vegetarieni si vegani. In mod natural fara gluten(poate contine urme).

Descriere

Caracteristici: produs bio, raw, indice glicemic scazut, bogat in fibre, in mod natural fara gluten
Gramaj: 450g
Descriere produs: faina de cocos este o alternativa delicioasa, pentru alte tipuri de faina. Aceasta are un continut scazut de calorii si zahar si indicele glicemic scazut. Foarte populara in randul persoanelor care sufera de diabet, vegetarieni, si a persoanelor care tin diete fara gluten.
Faina de nuca de cocos organica este produsa din nuca de cocos uscata si pulbere de miez de nuca de cocos din care este extrudat uleiul de cocos.
Este caracterizata printr-o aroma distincta de cocos si un gust delicat, dulce. Are capacitatea de a absorbi umiditatea din preparate.
Beneficii:
– sursa buna de acid lauric, ce are rol in sustinerea sistemului imunitar si endocrin al organismului
– continut ridicat de proteine si fibre ce sprijina digestia si curatarea organismului de toxine
– sursa buna de mangan, vitamina C, tiamina
– reglarea nivelului metabolismului si al zaharului din sange
– continut ridicat de acizi grasi nesaturati – sursa de energie disponibila rapid
– are indice glicemic scazut ce protejeaza impotriva supratensiunii datorata cresterii brusce a nivelului de zahar din sange
– reduce nivelul de colesterol rau – LDL .
Ingrediente: nuca de cocos*
*ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Alergeni: Poate contine urme de soia, grau si gluten
Certificare: PL-EKO-03
Utilizare: ideala pentru ambele feluri de mancare dulci si sarate, aducand note perceptibile, placute de nuca de cocos, fara a schimba gustul alimentelor . Faina de nuca de cocos este potrivita pentru mancaruri usoare, dar si ca aditiv pentru a ingrosa supe, sosuri, salate sau toppinguri pentru salate, iaurt, inghetata, milkshake. Poate fi folosit la coacere: paine, briose, prajituri, biscuiti, clatite si vafe .
Pentru coacere faina de nuca de cocos nu poate fi combinata cu alte fainuri în raport de 1 : 1. Acest lucru se datoreaza faptului ca este foarte absorbanta , astfel încat trebuie sa folositi doar o cantitate mica
Termen valabilitate: 2 ani de la producere
Conditii de pastrare: in loc uscat, ambalajul de tip zip permite inchiderea etansa dupa fiecare utilizare
Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

Diet-Food